Υπηρεσίες

Τι μπορούμε να σας προσφέρουμε!!!

Αναλαμβάνουμε από την πιο μικρή σημαντική λεπτομέρεια την οργάνωση κάθε εορταστικής εκδήλωσης με υπευθυνότητα και με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Γνωρίζουμε ότι το να είσαι μέρος μιας παιδικής ανάμνησης είναι ευθύνη και όχι απλά επιχείρηση. Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις του παιδότοπου “Αστεράκια”, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε και να φιλοξενήσουμε εσάς και τα παιδιά σας στον όμορφο χώρο μας.

Minions παιδικό πάρτυ

Παιδικά Πάρτυ

Γιορτάστε τα γενέθλια του παιδιού σας, οργανώνοντας ένα πάρτυ στον παιδότοπο «Αστεράκια». Έχουμε τον τρόπο να κάνουμε τη μέρα της γιορτής του ξεχωριστή, χαρίζοντας κέφι και διασκέδαση σε εκείνο πρώτα αλλά και τους φίλους, με κλόουν, μαγικά κόλπα, χορό και ομαδικά παιχνίδια.

Εκδηλώσεις

Εκτός από τη δυνατότητα πραγματοποίησης πάρτι ο παιδότοπος “Αστεράκια” οργανώνει και άλλες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς, με εκπλήξεις και παιχνίδια για τους μικρούς του φίλους.

Παιδικά πάρτυ στον παιδότοπο Αστεράκια

Ο παιδότοπος έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να παίξουν με ασφάλεια και να διασκεδάσουν με τους φίλους τους. Μετά το τέλος του σχολείου ή στον ελεύθερο χρόνο τους τα παιδιά μπορούν συναντηθούν εδώ με τους φίλους ή την οικογένεια τους.

Οι γονείς και συνοδοί των παιδιών μπορούν να είναι ήσυχοι ότι τα παιδιά τους βρίσκονται σε ένα ασφαλές και φιλικό χώρο, με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό πάντα σε ετοιμότητα και τους γονείς να μπορούν να έχουν άμεση επαφή με τα παιδιά τους ανά πάσα στιγμή.

Ο παιδότοπος “Αστεράκια” διαθέτει μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών και εξοπλισμό που χαρίζουν ατέλειωτες ώρες δημιουργικού παιχνιδιού και διασκέδασης που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των παιδιών και θα τα οδηγήσουν σε δημιουργικές δραστηριότητες. Όλα τα παιχνίδια και ο εξοπλισμός του παιδότοπου συμφωνούν με τα ευρωπαϊκά στάνταρς ασφαλείας.

Υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος και για τα μικρά παιδάκια(baby park) , όπου μπορούν να παίξουν με ασφάλεια με συνομήλικους τους.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή από τις 10:30


Σάββατο - Κυριακή από τις 10:00


Κλείνουμε όταν κουραστούμε να παίζουμε!!!